Castell Montgri
Home Home Locatie 2 bed mobile homes 3 bed mobile homes Zwembaden Facilities page 1 Facilities page 2 Facilities page 3 Daytime entertainment Evening entertainment Bars and Restaurants Excursions page 1 Excursions page 2 Tekst size Accommodatie Facilliteiten Amusement Excursies Photos Kontakt Prijzen Kaart Engels Nederlands Frans

Panorama zwembad:

Het grootste zwembad in het complex. Gesitueerd in het midden van de camping met panoramisch uitzicht en een uitstekende bar. Op het terras kunt u elke avond genieten van amusement.
Hele seizoen

L’ Ombra zwembad:

Dit is het zwembad in het lagere gedeelte met glijbanen voor de jongere kinderen. De supermarkt, snackbar, ijssallon, winkeltjes en de L’Ombra Bar zijn allemaal in dit gedeelte te vinden.
Hele seizoen

La Bassa zwembad:

Op deze fantastische exotische plek tussen de naaldbomen kunt u genieten van een prachtig uitzicht. . ‘s Avonds is het hier prachtig verlicht en kunt u bij de bar heerlijk eten en een drankje of cocktail drinken. Hoogseizoen: juli/ augustus

Strand L’Estartit :

De prachtige, over 5km breedte uitgerekte, zandstranden bevinden zich op 10 minuten afstand van de campingentree. Vlakbij de haven kunt u bedjes en parasols huren. Ook kitesurfen of duiken vanaf de ‘fun’ boot is hier mogelijk. Er zijn op dit strandgedeelte geen hoge gebouwen . In dit aansluitende beschermde gebied kunt u een wandeling van 3 km maken over de promenade.

Book now

Home | Castell Montgri GB | Castell Montgri FR | Contact | Terms

Next Book now