Castell Montgri
Home Home Locatie 2 bed mobile homes 3 bed mobile homes Zwembaden Facilities page 1 Facilities page 2 Facilities page 3 Daytime entertainment Evening entertainment Bars and Restaurants Excursions page 1 Excursions page 2 Tekst size Accommodatie Facilliteiten Amusement Excursies Photos Kontakt Prijzen Kaart Engels Nederlands Frans
Location
Location

Vliegveld Girona - GRO

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Girona op 45 minuten afstand van de camping. Taxiís en mini busjes naar de camping zijn beschikbaar op het vliegveld. U kunt deze ook online boeken.

Vliegveld Barcelona - BCN

Het vliegveld Barcelona ligt op ongeveer 90 minuten afstand. Het is beter vanaf hier een auto te huren omdat de taxiís voor deze rit vrij duur zijn.

Vliegveld Perpignan - PGF

Perpignan ligt over de grens van Frankrijk en ligt maar op 1 uur afstand rijden naar de camping.

 

Castell Montgri

Een grote en prachtig onderhouden camping gelegen aan de voet van de Rocamaura Bergen. Gelegen aan de ingang van het kustdorpje LíEstartit biedt deze camping prachtige natuur, zandstranden, en natuurlijk het dorp LíEstartit.

Estartit

Op loopafstand van de camping ligt het dorp LíEstartit met haar schilderachtige haven, restaurants, bars, winkels, nachtleven, prachtige stranden en de wekelijkse marktdagen.

 

Barcelona

Barcelona is de hoofdstad van Catatonie en een van de meest imponerende steden van europa. Barcelona heeft van alles en nog wat te bieden! Prachtige architectuur, musea, tentoonstellingen, restaurants, bars, parken en natuurlijk ĎNou Campí de voetbal club van Barcelona. Deze stad is absoluut een bezoek waard!!

Girona

Girona ligt dichtbij Barcelona en gesitueerd tussen de bergen en de zee. Deze Catalaanse stad is geweldig om te winkelen en het bezoeken van restaurants, bars, de prachtige kathedraal, de Joodse buurt, oude muren en de wekelijkse markt.

 

Home | Castell Montgri GB | Castell Montgri FR | Contact | Terms

Mobile homes Book Now