Castell Montgri
Home Home Locatie 2 bed mobile homes 3 bed mobile homes Zwembaden Facilities page 1 Facilities page 2 Facilities page 3 Daytime entertainment Evening entertainment Bars and Restaurants Excursions page 1 Excursions page 2 Tekst size Accommodatie Facilliteiten Amusement Excursies Photos Kontakt Prijzen Kaart Engels Nederlands Frans
Excursions
Excursions

Sant Pere de Roda

Hier vindt u meer dan 6km duinen en het meest populaire gebied voor waterskiiers in heel Spanje!

Cadaques

Het wereldberoemde ‘kleine vissersdorpje’ dat geliefd was onder kunstenaars zoals Matisse, Picasso, Duchamps en Man Ray.

Castelló d´Empúries

Een prachtig ,19e eeuw, karakteristiek dorpje.

Aiguamolls de Castelló

Dit mooie moerasland is een belangrijke rustplaats voor duizenden vogels die van noord Afrika en terug naar Europatrekken. Voor vogelliefhebbers is dit een absoluut bezoekje waard, want hier heeft u 324km omtrek om vogels te bestuderen.

Ruines van Empuries

Deze stad was ooit de meest belangrijke commerciële haven van de hele mediterrane kust.

Ullastret

Het centrum van deze stad staat beter bekend als de ‘gouden driehoek’. De ‘driehoek’ is het middeleeuwse oude stadsgedeelte van Pals, Peratallada, Ullastret en de meest prachtige stranden van de Costa Brava, L’Estartit, Aiguablava en Calella de Palafrugell.

Meer van Banyoles

Een van de meest prachtige en belangrijke natuurgebieden van Catalonia met een schitterend meer en prachtige grotten.

Torroella de Montgri

Deze stad ligt op maar 6km afstand van de zee en biedt een prachtige oude binnenstad, heerlijke restaurants, bars en een wekelijkse markt.

L’Estartit

Wat vroeger een klein vissersdorpje was is nu uitgroeid tot een meer modern vissersdorp en een van Costa Brava’s meest favoriete vakantieoorden. Dit dorp ligt op loopafstand van de camping.

De Medas eilanden

Op 1.5km afstand van het L’Estartit strand bevinden zich de Medes eilanden. Deze eilanden zijn een beschermd reservaat en een van de top vijf snorkel -en duikplekken in de wereld. Ervaren duikers kunnen een duiktrip boeken bij een van de vele duikbureaus hier of u kunt de prachtige onderwater wereld bewonderen vanuit een glazenbodem boot.

Pals

Dit is een middeleeuws plaatsje en geliefd bij snorkelliefhebbers omdat het zich niet ver van de zee bevindt. Het Gotische oude gedeelte van de stad is gedeeltelijk gerenoveerd. In deze stad bevindt zich een onderwater archeologisch museum. Platja de Pals met ‘Pals Beach’ is een populair klein vakantieplaatsje.

 

Sant Pere Pescador

Dit is een 6km lange kuststrook langs de Fluvia rivier waar u een prachtige schone kuststrook aantreft met ongeschonden duinen.

Peratallada

Dit is het kleine historische en artistieke stadje van de Baix Emporda.

Palau-Sator

Een oude ommuurde stad met een kasteeltje.

Begur

Het mooiste gedeelte van deze kustlijn . Deze stad ligt in het hartje van Emporda, genesteld tussen de Gavarres heuvels van deze prachtige kuststreek.

Besal˙

Een nationaal bekroonde stad om zijn historische, artistieke en architectonische waarden.

Home | Castell Montgri GB | Castell Montgri FR | Contact | Terms

Gallery Page 1 Book now