Castell Montgri
Home Home Locatie 2 bed mobile homes 3 bed mobile homes Zwembaden Facilities page 1 Facilities page 2 Facilities page 3 Daytime entertainment Evening entertainment Bars and Restaurants Excursions page 1 Excursions page 2 Tekst size Accommodatie Facilliteiten Amusement Excursies Photos Kontakt Prijzen Kaart Engels Nederlands Frans
Excursions
Excursions

Port Aventura

Dit is het grootste pretpark van Spanje. Je kunt in dit geweldige park vijf verschillende gedeeltes bezoeken met fantastische attracties, achtbanen, ‘live’ shows, restaurants, winkeltjes en nog veel meer. Dit is een perfect uitje voor de hele familie.

Aquadiver

Dit is een fantastisch water pretpark in het plaatsje Playa d’Aro. Elke week wordt hier een speciale ‘Aquadiver’ party gehouden. Een perfect dagje uit voor het hele gezin.

Marineland

Een geweldig ‘marine’ park met dolfijnen, een ‘marine’ dierentuin voor alles wat in de zee leeft en een waterpretpark voor iedereen. Je kunt hier zwemmen, spelen, dieren bewonderen of een show bekijken. Een perfect dagje voor het hele gezin.

Barcelona

Barcelona is de hoofdstad van Catatonie en een van de meest imponerende steden van europa. Barcelona heeft van alles en nog wat te bieden! Prachtige architectuur, musea, tentoonstellingen, restaurants, bars, parken en natuurlijk ‘Nou Camp’ de voetbalclub van Barcelona. Deze stad is absoluut een bezoek waard!!

Girona

Girona ligt dichtbij Barcelona en gesitueerd tussen de bergen en de zee. Deze Catalaanse stad is geweldig om te winkelen en het bezoeken van restaurants, bars, de prachtige kathedraal, de Joodse buurt, oude muren en de wekelijkse markt.

Estartit

Op loopafstand van de camping ligt het dorp L’Estartit met haar schilderachtige haven, restaurants, bars, winkels, nachtleven, prachtige stranden en de wekelijkse marktdagen.

Figueres - Dali museum

Het beste surrealistische museum ter wereld. Dit museum biedt u een uniek en boeiend inzicht in de kunst van Salvador Dali.

 

Page 02. >

Home | Castell Montgri GB | Castell Montgri FR | Contact | Terms

Next Next Book now