Castell Montgri
Home Home Locatie 2 bed mobile homes 3 bed mobile homes Zwembaden Facilities page 1 Facilities page 2 Facilities page 3 Daytime entertainment Evening entertainment Bars and Restaurants Excursions page 1 Excursions page 2 Tekst size Accommodatie Facilliteiten Amusement Excursies Photos Kontakt Prijzen Kaart Engels Nederlands Frans
3 bed mobile homes
3 bed mobile homes

Ruby 3 Slaapkamer (8m x 4m)

Met houten terras, airco, beddengoed & BBQ. Wij hebben ook een drieslaapkamer van het Ruby model. De 2e en 3e slaapkamer staan naast alkaar en hebben elk 2 single bedden wat de accommodatie geschikt maakt voor 6 t/m 8 personen. De Ruby3 kan makkelijk 8 personen huisvesten wat deze mobiel uiterst geschikt maakt voor een grote groep of twee families. De Ruby3 is erg populair voor families met tieners. De 4 single bedden hebben allemaal een groot formaat dus er is genoeg ruimte om te bewegen in tegenstelling tot de 3 slaapkamer modellen met een stapelbed in de 3e slaapkamer. Een stapelbed is meestal alleen maar geschikt voor kinderen onder de 11 jaar. De Ruby3 is 8m x 4m. De keuken bestaat uit een 4 pits gasstel , gassoven, magnetron en een koelkast met vriesvak.

Buiten beschikt u over tuinmeubilair met parasol, gas BBQ voor Al Fresco dineren op het terras. Wij hebben 2 modellen van de Ruby3, allebei zijn 8m x 4m met 32 m2 woonruimte. U kunt het verschil zien op de plattegrond want 1 van de modellen heeft een shuifdeur op het terras. Let op dat de modellen met schuifdeur geen slaapbank hebben en alleen geschikt is voor 6 personen.

 

De Ruby3 vindt u in: Geel (Yellow), Limoen Groen (Lime Green) Goud (Gold), Groen (Verd) Geel (Groc), Blauw (Blue), Bruin (Brown) Marro, Zilver (Platja)

 

Ruby 3 Book now

Emerald 3 Slaapkamer (10m x 4m)

Met houten terras, airco, beddengoed & BBQ.

De Emerald is een luxe 3 slaapkamer mobile home van 10m x 4m met een enorme leefruimte van we 40 m2! Een van onze TOP mobile homes! Wij zijn blij deze luxe mobile home aan te kunnen bieden op een van onze mooiste plaatsen op de camping. Er zijn 3 slaapkamers, 1 tweepersoons en 2 tweepersoons slaapkamer met in de woonkamer een slaapbank voor 2 personen, dus de Emerald is uiterst geschikt voor 8 personen. De woonruimte ligt gescheiden van de open keuken en de keuken is groot genoeg als aparte eetruimte. De keuken bestaat uit een 4 pits gasstel , gassoven, magnetron en een koelkast met vriesvak. Airco is standaard in de Emerald. Buiten beschikt u over tuinmeubilair met parasol, gas BBQ voor Al Fresco dineren op het terras. Op sommige campings van ons heeft de Emerald een woonruimte aan de zijkant met een erker. Onze Emerald is enorm populair dus wij raden aan deze vroeg te boeken om teleurstelling te voorkomen.

 

De Emerald vindt u in: Geel (Yellow), Limoen Groen (Lime Green), Goud (Or), Groen (Verd), Geel (Groc), Blauw (Blue), Bruin (Brown), Marro (Marro), Zilver (Platja), Rood (Vermell), Wit (Blanc).

 

Emerauld 3 Book now

Platinum 3 Slaapkamer (11m x 4m)

Met houten terras, airco, beddengoed & BBQ.

De Platinum is onze meest luxe en grootste 3 slaapkamer mobile home met maar liefst 2 badkamers. De afmeting is 11m x 4m met een 44 m2 leefruimte en daarom het grootst in de reeks mobile homes. Er zijn 3 slaapkamers, 1 tweepersoons en 2 tweepersoons slaapkamer met in de woonkamer een slaapbank voor 2 personen, dus de Platinum is uiterst geschikt voor 8 personen. De woonruimte ligt gescheiden van de open keuken en de keuken is groot genoeg als aparte eetruimte. De keuken bestaat uit een 4 pits gasstel , gassoven, magnetron en een koelkast met vriesvak. Airco is standaard in de Platinum. Buiten beschikt u over tuinmeubilair met parasol, gas BBQ voor Al Fresco dineren op het terras.

De Platinum vindt u op exclusieve gedeeltes op de camping. De Platinum mobile home is erg populair dus wij raden aan vroegtijdig te boeken om teleurstelling te voorkomen.

 

De Platinum 3 vindt u in: Rood (Vermell), Wit (Blanc)

 

Platinum 3 Book now

Home | Castell Montgri GB | Castell Montgri FR | Contact | Terms

2 bed mobile homes