Castell Montgri
Home Home Locatie 2 bed mobile homes 3 bed mobile homes Zwembaden Facilities page 1 Facilities page 2 Facilities page 3 Daytime entertainment Evening entertainment Bars and Restaurants Excursions page 1 Excursions page 2 Tekst size Accommodatie Facilliteiten Amusement Excursies Photos Kontakt Prijzen Kaart Engels Nederlands Frans
Accommodation details
2 bed mobile homes

Amber 2 Slaapkamer (6m x 4m) & (8m x 3m)

Met houten terras, airco, beddengoed & BBQ.

Deze Amber is een modern model mobile en heeft onder andere een open keuken en een lichte open woonruimte. Het puntige dak geeft de Amber het gevoel dan het nog ruimtelijker is. U merkt duidelijk het verschil wanneer u een mobiel met plat dak vergelijkt. De Amber 2 is 8m x 3m en geeft u 24 m2 woonruimte. De Amber doet denken aan een Lodge/appartement. De Amber is ideal voor een familie van 4 met twee slaapkamers. De keuken bestaat uit een 4pits gasstel, een oven, magnetron en een koelkast met vriesvak. Buiten vindt u tuinmeubilair met parasol en een gas BBQ voor uw Al Fresco eten op het terras. De ruime tweepersoonskamer en een slaapkamer met twee aparte bedden maakt de Amber ook uitermate geschikt voor twee stellen.

 

Amber 2 vindt u in: Geel (yellow) , Limoen Groen (Lime green), Bruin (Brown) Marro.

 

Bekijk ook onze Emerald, Ruby2 en Ruby3 modellen.

 

 

Amber 2 Book now

Ruby 2 Slaapkamer (7.5m x 4m or 8m x 3m)

Met houten terras, airco, beddengoed & BBQ.
De Ruby2 biedt een ruime woonruimte met open keuken. De twee slaapkamers zijn wat ruimer om dat de Ruby2 mobile iets breder is wat voor meer ruimte zorgt. Het puntdak geeft ook het gevoel van een ruimere indeling. De Ruby2 slaapt 6 personen wanneer u gebruik maakt van de slaapbank (7.5m x 4m). De keuken bestaat uit een 4 pits gasstel, gasoven, combi magnetron en een koelkast met vriesvak. Buiten vindt u tuinmeubilair met parasol voor Al Fresco dineren op het terras. De Ruby2 is van onze nieuwste fabrikant en komt standaard met airco.

 

Ruby2 vindt u in : Geel (Yellow), Limoen groen (Lime green), Blauw (Blue) , Bruin (Brown) & Marro.

 

Ruby 2 Book now

Sapphire 2 Slaapkamer (8m x 4m)

Met houten terras, airco, beddengoed & BBQ.

De Sapphire is een ruime twee slaapkamer mobile, ideaal geschikt voor een familie van 5 of 6 personen. Het eetgedeelte staat gescheiden van de keuken en lijkt qua indeling op de Emerald. De Sapphire heeft een centrale woonruimte en een aparte keuken. Een tweepersoons kamer en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden. De badkamer heeft een wastafel en douche. De wc is apart gelegen. De keuken bestaat uit een 4 pits gasstel , gassoven, magnetron en een koelkast met vriesvak.

Buiten beschikt u over tuinmeubilair met parasol, gas BBQ voor Al Fresco dineren op het terras. De Sapphire 2 slaapkamer biedt u waar voor uw geld en is onze grootste twee slaapkamer mobile home die we hebben. De Sapphire heeft houten terras en airco als standaard.

 

De Sapphire vindt u in Geel (Yellow) Limoen Groen (Lime Green), Groen (Verd), Bruin (Brown)

 

 

Book now

Home | Castell Montgri GB | Castell Montgri FR | Contact | Terms

3 bed mobile homes